Förnya ditt medlemskap

Stay pink, folks!

Stay pink, folks!

 

Nu är det dags att förnya ditt medlemskap!

Vi har nu skickat ut fakturor, för att förnya medlemskapet för 2018, till alla nuvarande medlemmar. Till er som har en e-postadress registrerad i medlemsregistret har fakturan skickats per e-post, och till er andra har fakturan skickats med brev. För att underlätta medlemsutskottets ideella arbete ber vi alla medlemmar att så långt det är möjligt förnya ert medlemskap med hjälp av den faktura ni får – så håll utkik i inkorgen!

Förfallodatum är den 31 december 2017.

Om du inte skulle hitta din faktura i inkorgen (kolla även skräpposten för säkerhets skull), går det också bra att förnya medlemskapet på något av följande sätt:

  • Skicka ett SMS till 72550 med texten: fimedlem, e-post, kommun, förnamn, efternamn . Du betalar då 100 kr i medlemsavgift via din telefonräkning.
  • Swisha 50 kr eller mer till 123 282 42 82 och skriv i meddelandet: fimedlem, e-post, kommun, förnamn, efternamn (om inte allt får plats prioriteras epost!)
  • Betala in 50 kr eller mer till plusgiro 40 57 53-5, uppge fimedlem, epost, förnamn, efternamn och adress som meddelande på inbetalningen.

Tack för att du fortsatt stöttar Fi. Genom ditt medlemskap är du med i satsningen av en stor, kärleksfull och intensiv valkampanj!

Har du nyligen blivit medlem?

Från och med den 27 oktober 2017 gäller alla medlemskapsbetalningar för 2018 (tom 2018-12-31), så har du betalt din medlemsavgift därefter behöver du inte förnya.

Vi gör det tillsammans!
#staypink