KONTAKTA OSS

Här hittar du de viktigaste e-postadresserna för att kontakta Feministiskt initiativ på nationell nivå. Tveka inte att höra av dig med frågor, förslag och synpunkter.

Här hittar du de viktigaste e-postadresserna för att kontakta Feministiskt initiativ på nationell nivå. Tveka inte att höra av dig med frågor, förslag och synpunkter.

info@

[email protected] är till för alla som har frågor om Fi och vår politik, den som är intresserad av att bli medlem, vill skriva uppsatser, praktisera osv.

medlemsservice@

[email protected] svarar på frågor från medlemmar kring medlemskapet, som t.ex.: Har jag betalat medlemsavgiften för i år? Vilken lokalförening är närmast? Varför får jag inga utskick trots att jag har anmält adress? Hur kan jag engagera mig politiskt i den här frågan? Lokalföreningar som får frågor om medlemskapet från medlemmar ska i första hand hänvisa till denna adress.

foreningsservice@

[email protected] stödjer lokalföreningarna (kommunföreningar och regionavdelningar) i frågor som rör deras verksamhet. E-postadressen är en kontaktyta mellan den nationella organisationen och de lokala föreningarna, samt ger tillgång till parti-gemensamma resurser såsom medlemsregistret. Via föreningsservice får föreningar tillgång till utbildning i medlems­registret och hjälp med utskick o.s.v. vid behov.

styrelsen@

Till [email protected] kan både medlemmar, lokalföreningar, arbetsgrupper och externa aktörer höra av sig med frågor och idéer som rör partiet nationellt, organisationens styrning, samt för att komma i kontakt med partiledning eller ansvariga styrelseledamöter för olika ansvarsområden såsom Fi Medlem, Fi Föreningar, Fi Bildning, Fi Kommunikation (FiKA), Fi Internationellt osv.

rekrytering@

[email protected] går till nationella rekryteringsgruppen, som jobbar med att tillsätta olika roller, funktioner och arbetsgrupper, främst på på nationell nivå. Hit kan medlemmar som är intresserade av särskilda uppgifter, ansvarsområden eller arbetsgrupper höra av sig, och hit hör nationella styrelsen m.fl. av sig för att anmäla rekryteringsbehov och liknande.

trygghet@

Trygghetsgruppen nås på [email protected] och verkar för att skapa en trygg plattform för samtal och en möjlighet för medlemmar att känna sig hörda och förstådda. Trygghetsgruppen kan genom sin närvaro skapa möjlighet att låta samtliga parter bli hörda i samtalsformer som skapar trygga rum. Hör av dig hit om du som individuell medlem, arbetsgrupp eller lokalförening behöver stöd relaterat till trygghet, om ni upplever svårigheter att samarbeta, diskriminering, mobbing eller andra former av situationer där en yttre part kan ge stöd och råd.

Hitta Fi nära dig!

För att nå partiets aktiva lokalföreningar, läs här.