Aktuella uppdrag

Här hittar du information om lediga uppdrag inom Feministiskt Initiativ.

Här hittar du information om lediga uppdrag inom Feministiskt Initiativ.

Rekryteringsgruppen är en självständig grupp som har ett helhetsansvar över rekryteringar till poster inom Feministiskt Initiativ. Vi finns till för att underlätta tillsättning av de vakanta uppdrag och platser vi har inom Feministiskt Initiativ för att säkerställa att det politiska arbetet drivs framåt på ett hållbart sätt.

Hittar du inget uppdrag som passar just dig så får du gärna höra av dig till din lokalgrupp eller om du inte tillhör en lokalgrupp/det inte finns någon lokalgrupp på din ort så hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig till en uppgift. Vi söker alltid medlemmar som vill engagera sig på olika sätt. Skriv ett kort brev där du beskriver vad du skulle kunna/vilja göra eller vilka erfarenheter du har sedan tidigare och få iväg det där mejlet.

Rekryteringsgruppens arbetar med  att underlätta för ideellt engagemang inom Feministiskt Initiativ, det viktigaste vi har!

Tveka inte att höra av dig till [email protected] om du har några frågor eller funderingar.

Nu söker vi:

Nu söker vi personer som vill ingå i följande arbetsgrupper:

När du ansöker om ett uppdrag/vid rekrytering

När du ansöker/lämnar intresseanmälan till ett uppdrag inom Feministiskt initiativ som anslagits på vår webbplats eller på annat sätt kommuniceras av oss, kommer de personuppgifter (namn, adress, mejladress samt telefonnummer) du lämnar tillsammans med ansökan i sin helhet, att sparas i max två månader efter rekryteringens slutdatum. Detta gäller oavsett om du har fått uppdraget eller inte. Ändamålet med behandlingen är att vi ska kunna matcha ihop nya uppdrag med tidigare sökanden.

Efter två månader sparar vi endast ditt namn, mejladress samt information om vilket uppdrag du sökt. Ändamålet med behandlingen är att kunna kontakta dig om det uppstår behov till ett liknande uppdrag.

Ett år efter att rekryteringstiden har gått ut raderas dina personuppgifter.