Mildred Barrientos Bretschneider

60 år, Norrköping, Driver Bretschbarrie Travel

60 år, Norrköping, Driver Bretschbarrie Travel

Mildred-Barrientos-Bretschneider

Varför kandiderar du?
Jag kandiderar som revisor för Fi för att jag aktivt vill engagera mig i frågor om mänskliga rättigheter, jämställdhet mellan könen och kampen mot rasism. För att bilda ett starkt politiskt parti måste man ha en stark organisation inifrån! Jag vill bidra så gott jag kan för att detta ska hända!

Vad är dina styrkor för uppdraget?
Jag kommer från Filippinerna och flyttade till Sverige i juni 2006. Jag har examen i företagsekonomi med specialisering på redovisning och har även studerat företagsekonomi i Sverige.

Sedan två år tillbaka är jag rådgivare för den filippinska föreningen ”The Filipino Community in Sweden”, och har också varit kassör för föreningen i fyra år sedan 2007.

Jag har även varit kassör för SINEC i två år, 2007 – 2009. SINEC (Swedish International Network for Exchange and Commerce) är en del av Projekt Kosmopolit, ett nätverk för företagare och entreprenörer med internationell bakgrund som hjälper företag att nå ut på nya exportmarknader.

År 2014 valdes jag till en av revisorerna i Fi Norrköping.

Med alla dessa erfarenheter tror jag att jag kan göra ett bra arbete som revisor åt Fi nationellt!


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3