Veronica Grönlund

19 år, Hjärup Staffanstorp, Student

19 år, Hjärup Staffanstorp, Student

Veronica-Gronlund

Varför kandiderar du?
Politik är så fruktansvärt viktigt och jag har märkt själv hur människor i min omgivning påverkats av de rådande strukturerna och av hur samhället utvecklas. Därför ser jag det som min skyldighet, i ren jävla solidaritet, att göra vad jag kan för att stärka mänskliga rättigheter. Och det är i Fi jag vill vara med och förändra. Jag är gärna den unga rösten inom Fi:s styrelse, jag tror att mina erfarenheter och kunskaper behövs. Det är viktigt att det syns att unga kan vara en del av politiken.

Vad är dina styrkor för uppdraget?
Jag är organiserad, strukturerad och väldigt noggrann i allt arbete jag gör – vilket jag har erfarit är väldigt viktiga egenskaper inom det politiska arbete jag gjort hittills.
Jag har också väldigt bred förståelse för politiken och dess konsekvenser för människor, jag har bland annat skrivit och publicerat en bok på det temat. Detta är nödvändiga kunskaper att ha med sig inom partipolitiken. Jag har goda retoriska förmågor som har varit till min fördel i såväl debatter som debattartiklar.

Vilken roll vill du ha i styrelsen?

Kontakt med UF!
Samordnare
Sekreterare

Länkar till sociala medier:
veronica_grr @ twitter

Länkar till artiklar och intervjuer:
Exempel på debattartikel:
https://feministisktperspektiv.se/2014/09/19/jag-kommer-aldrig-att-forlata-alliansen/Om min bok och projektet kring den:
http://www.makeequal.se/sv/om-patriarkatet


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3