Rasmus Åkesson

28 år, Hjälteby, Tjörn, Distributionselektriker

28 år, Hjälteby, Tjörn, Distributionselektriker

Rasmus-akesson

Valberedningens motivering

Rasmus är en organiserad, aktiv och föreningsvan Fi-medlem med kassörskills. Hans fleråriga erfarenhet av styrelse- och organisationsarbete är värdefull nu när vi har över 22 000 medlemmar att ta hand om och bygga organisation kring. Rasmus har varit med och startat Feministiskt initiativ STO (Stenungsund, Tjörn och Orust). Han har god kännedom om politiken, sitter i landsbygdsgruppen, och kan bidra med ett glesbygdsperspektiv. Som kassör kommer Rasmus se till att styrelsen har stenkoll på våra pengar!

Varför kandiderar du?
Jag kandiderar för att erbjuda Feministiskt initiativ all min kompetens kring föreningsliv och organisationsbygge. Jag kandiderar också för utmaningen och möjligheten att vara en del av den samhällsförbättrande kraften.

Vad är dina styrkor för uppdraget?
Jag har ett tiotal års erfarenhet av aktivt föreningsliv inom Ungdomens Nykterhetsförbund, som distriktsordförande, distriktskassör, föreningskassör och förbundsstyrelseledamot. Dessutom har jag arrangerat många kurser och drivit en hel del projekt med ideella krafter.
Som person är jag lugn, inlyssnande och intresserad. Jag vill gärna vara överens i styrelsearbetet.

Vilken roll vill du ha i styrelsen?
Kassör eller ledamot.

Länkar till sociala medier:
https://www.facebook.com/razattac


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3