Lotten Sunna

53 år, Stockholm, Stenhuggare

53 år, Stockholm, Stenhuggare

Lotten-Sunna

Valberedningens motivering

Lotten är en av Fi:s grundare, tidigare styrelseledamot, högt placerad i alla tre riksdagsval, kampanjansvarig i två valrörelser, grundare av vår grafiska profil och har skrivit mycket av vår politik. Utanför Fi har hon en lång karriär inom media och är en flitig politiks debattör i frågor som familj, förädlaskap och arbetsmarknad. Lotten är en trygg ledare med stark politisk kompass, djup förankring i partiet och stor kunskap om kommunikation. Hon kommer vara en ovärderlig trygg punkt i styrelsen och leda vårt kommunikationsarbete.

Varför kandiderar du?
Jag har en lång historia med arbete i Fi ända sedan jag var med och grundade partiet. Jag har arbetat mer i vissa perioder och mindre i andra. Jag har också arbetat inom många olika områden, politikutveckling, kommunikation med mera. När jag nu har mer tid att lägga på Fi igen vill jag vara med och bidra till fortsatt utveckling av partiet, politiken och organisationen.

Vad är dina styrkor för uppdraget?
Jag har i min 20-åriga yrkeserfarenhet som journalist och formgivare mycket kunskaper om kommunikation och hur man kommer ut med budskap. Jag har varit med och skrivit och utvecklat Fi:s politik sedan start och kan den på djupet. Jag har varit lärare och chef i över 30 år och kan motivera och organisera arbete.

Vilken roll vill du ha i styrelsen?
Kommunikation och/eller politikutveckling.

Länkar till sociala medier:
https://www.facebook.com/LottenSunnatillriksdagen
https://twitter.com/lottensunna

Länkar till artiklar och intervjuer:
http://www.aftonbladet.se/debatt/article19484002.ab


http://www.dn.se/debatt/vitalisera-valfarden-med-vinstbegransade-bolag/


http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/darfor-sager-vi-nej-till-vinst-i-valfarden_3854264.svd


http://www.unt.se/asikt/debatt/delat-omsorgsansvar-ar-framtiden-3271656.aspx


http://www.driva-eget.se/nyheter/allmant/vi-vill-oka-kvinnors-och-mans-mojlighet-att-starta-eget


http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/forslag-som-kastar-kvinnor-bakat-i-tiden_3740052.svd


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3