Stina Fredenmark

35 år, Nynäshamn, Filmpedagog/Egen företagare

35 år, Nynäshamn, Filmpedagog/Egen företagare

Stina Fredenmark

Jag är en bra riksdagskandidat!

Jag är en feminist i själ och hjärta som har väldigt svårt att blunda för orättvisor och diskriminering som rasistiska och sexistiska strukturer reproducerar i samhället. Som riksdagskandidat för Feministiskt Initiativ skulle jag, genom att vara både nyanserad och engagerad i samtal och debatter, motverka dessa destruktiva strukturer och verka för ett långsiktigt hållbart samhälle.

Jag brinner för dessa politiska frågor!

Mitt fokus ligger främst på HBTQ-frågor och att synliggöra diskriminering och brott mot transpersoner samt frågor som handlar om barn och ungas rättigheter, ökade resurser inom psykiatrin och ökade resurser i grundskolan för elever med olika typer av svårigheter.

I valrörelsen kommer jag…

…att försöka nå ut till så många olika väljargrupper som möjligt och se till att synas och finnas på olika platser och plattformar för att möta och prata med folk.

Under min första arbetsdag i Sveriges riksdag kommer jag…

…att ta reda på vad som förväntas av mig och vilka ansvar jag har för att sedan göra mitt bästa för att representera Fi!

Länkar

http://www.nt.se/arkiv/2005/02/16/Ledare/2035355/Drastiska-%E5tg%E4rder-kr%E4vs-f%F6r-j%E4mst%E4lldhet.aspx

Twitter: @Fredenmark
fredenmark.se


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3