Emelie Bardon

31 år, Malmö, Danslärare/Egen företagare

31 år, Malmö, Danslärare/Egen företagare

Emelie BardonJag är en bra riksdagskandidat!

Jag har en genuin vilja att förändra och förbättra. Jag står för vad jag säger och säger det jag står för. Jag är inte rädd för konflikter. Jag har insikt i hur kultur präglas av normer och hur dessa kan förändras och påverkas av hur kultur förmedlas och aktivt används i barns, ungas och vuxnas liv. Jag har förmåga att formulera mig i både tal och skrift.

Jag brinner för dessa politiska frågor!

Skolfrågor i allmänhet och de konstnärliga kunskapsområdenas plats i skolan i synnerhet. Normer kring lärande och vilken kunskap som är viktig och hur dessa kan brytas. Flyktingfrågor och asylrätt. Alla människors (brist på) möjligheter att leva hälsosamt oavsett ekonomisk situation.

I valrörelsen kommer jag…

…skriva insändare och debattartiklar, samtala, diskutera och dansa. Jag ser dans som ett kraftfullt politiskt uttrycksmedel.

Under min första arbetsdag i Sveriges riksdag kommer jag…

…förmodligen känna mig ny på jobbet och behöva lära mig jättemycket, installera mig på arbetsplatsen, lära mig rutiner och lära känna folk.

Länkar:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/polisen-kan-soka-efter-papperslosa-i-skolor_8302440.svd

http://danslararen.blogspot.se/

Twitter: @Danslararen


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3