Carl Emanuelsson

32 år, Värmdö, Lärare

32 år, Värmdö, Lärare

Carl Emanuelsson

Carl Emanuelsson

Jag är en bra riksdagskandidat!

Jag är en bra kandidat för feministiskt initiativ för att jag brinner och vill förändra världen. Det behövs feminister i riksdagen som vill förändra det politiska klimatet och feministiskt analysera politiken när den skapas. Jag tror att jag kan bidra med mina erfarenheter som lärare och före detta talesperson. Jag är en inkännande och lyssnande person som jag tror är viktiga egenskaper i politiska sammanhang för att det saknas en hel del.

Jag brinner för dessa politiska frågor!

Jag brinner mycket för utbildningspolitiska frågor, frågor om mäns våld samt miljö och klimat frågor. Normkritiska förhållningssätt till politik och utbildning är också något som ligger mig varmt om hjärtat.

I valrörelsen kommer jag…

vara ute på gator och torg för att synliggöra varför Feministiskt initiativ behövs som ett viktigt alternativ i politiken.

Under min första arbetsdag i Sveriges riksdag kommer jag…

skriva motioner om genderbudgeting av budgetpropositioner, om utbildningspolitiska reformer som syftar till ökad normkritisk pedagogik och ökade resurser för skolan, om ökad skatt på klimatförstörare. 

Länkar:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&artikel=5613312
http://gamla.feministisktinitiativ.se/artiklar.php?show=1139
http://debatt.svt.se/2012/05/22/pojkarna-maste-ta-efter-flickorna-i-skolan/

Twitter: @FiCarl

 


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3