Björn Nilsved

34 år, Malmö, Egen företagare IT

34 år, Malmö, Egen företagare IT

Björn Nilsved

 

Jag är en bra riksdagskandidat!

Jag är en bra riksdagskandidat för F! därför att jag är pålitlig, tålmodig och noggrann. Jag är ingen stor debattör, opinionsbildare eller politiskt snille men under mina snart 8 års engagemang och organisering tillsammans med mina stora förebilder i F! har jag lärt mig mycket.

Jag brinner för dessa politiska frågor!

Tillsammans i F! har vi tagit fram en mycket bred feministisk politik som omfattar livets och samhällets alla områden – och våra kunniga medlemmar fortsätter utveckla den hela tiden. Därför lyfter jag inte fram några särskilda egna hjärtefrågor här utan vill arbeta så långt som möjligt för hela den politik vi i F! gemensamt enats om att driva. Ingen feministisk fråga är för liten, det handlar om vår gemensamma framtid!

I valrörelsen kommer jag…

I valrörelsen kommer jag vara aktiv i F!-kampanjerna i Skåne. Precis som i de senaste valrörelserna är det mycket praktiskt arbete med transporter, torgtal, debatter och valsedelsdistribution. Du kommer möta mig och många andra F!-kandidater och volontärer i den rosa valstugan på Gustav Adolfs torg här i Malmö.

Under min första arbetsdag i Sveriges riksdag kommer jag…

Den första arbetsdagen kommer jag känna en pirrig spänning inför allt nytt att lära. Jag kommer vara stolt över oss i F!, att vi tagit oss in i parlamentet och att vi har rättmätig plats där.

Länkar:

I valrörelsen 2010 var jag med i en radiodebatt i Din Gata

Twitter: @bjuppa


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3