Maria Borgström

30 år, Gamleby, Västervik, Fysioterapeut

30 år, Gamleby, Västervik, Fysioterapeut

Jag är en bra kandidat för Europaparlamentet!

För att jag vill och vågar utmana patriarkatets hjärta och ta makten i min hand att låta staten ta ansvar för invånarnas välmående.

Jag brinner för dessa politiska frågor!

  1. Mänskliga rättigheter och personlig säkerhet i Unionen. Frihet från våld och ett fungerande rättsväsende är grunden för ett fungerande samhälle.
  2. Hållbar utveckling.
  3. Den Europeiska krisen är politisk – inte ekonomisk!
  4. Det här är givetvis punkter som diskuterats i samarbetet med representanter från Iniciativa feminista i Spanien, Partia Kobiet i Polen, Feministsiche Partei DIE FRAUEN från Tyskland och ingår i det 15 punkters program som utarbetats.

I valrörelsen kommer jag…

arbeta för tre feministiska mandat i parlamentet. Sista veckorna i valrörelsen kommer jag vara tjänstledig från mitt arbete för att var tillgänglig på heltid.

Under min första dag i Europaparlamentet kommer jag…

bjuda in feminister från Europas alla länder. Det finns goda förutsättningar för ett feministiskt parti i varje land och ett mandat i parlamentet är ett utmärkt avstamp att stötta dessa grupper.

Länkar:

En nyligen publicerad artikel: http://www.fria.nu/artikel/112769

I samarbete med Gamleby folkhögskola har jag spelat med i filmen ”Med siktet mot Europa”, spola fram till ca minut 50 eller se hela programmet här.

Min blogg som är kopplad till Västervikstidningen, tyvärr Sveriges mest moderata tidning, men den största lokaltidningen där jag bor och därför ett bra sätt att få medial uppmärksamhet.


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3