Margarethe Müntzing

57 år, Simrishamn, Skolkurator

57 år, Simrishamn, Skolkurator

Margarethe Müntzing

Jag är en bra kandidat för Europaparlamentet!

Jag har bred utbildning och yrkeserfarenhet, är utåtriktad och motiverad och stabil. Jag har parlamentarisk erfarenhet som politiker för F! Jag tvekar inte att ta strid för, och genomdriva det jag tror på.

Jag brinner för dessa politiska frågor!

Förutom F!´s hjärtefrågor brinner jag för barnrättsfrågor, asylrätt och människors grundläggande rätt att röra sig över nationsgränser samt omsorgen om äldre, sjuka och funktionsnedsatta. Sexuell och reproduktiv hälsa skall vara en rättighet för alla!

I valrörelsen kommer jag…

…främst föra fram vår politik på gator och torg i södra Sverige. Jag skriver artiklar och debattinlägg får journalister intresserade av mina/våra aktiviteter och jag medverkar i paneldebatter.

Under min första dag i Europaparlamentet kommer jag…

bekanta mig med de andra parlamentarikerna, knyta kontakter med europeiska feministiska grupper och se till att ingen missar att ett feministiskt parti har kommit in i parlamentet!

Länkar:

Facebook

http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/article1567389/FI-kampar-vidare-for-Oasen.html

http://www.ystadsallehanda.se/tycktill/article2044798/Aldreomsorgen-havererar.html

http://www.skanskan.se/article/20100429/YSTAD/704299979/-/pa-macken-lattas-barnens-bordor

http://www.sydsvenskan.se/kultur–nojen/vad-ar-morph-minsk-malmo/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10289153.ab


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3