Karin Asp

37 år, Bagnolet, Frankrike, Dansare, eldartist, cirkuslärare

37 år, Bagnolet, Frankrike, Dansare, eldartist, cirkuslärare

Karin Asp

Jag är en bra kandidat för Europaparlamentet!

Jag är aktiv feminist i Osez le féminisme (OLF). Genom vårat arbete har jag fått kontakt med feminister i Europa och Världen och jag är väl insatt i tex frågor som gäller kvinnors rätt till abort. Jag är med och driver den världsomfattande kampanjen My Body is Mine (MBIM) som satts igång av OLF. Jag har alltså ett internationellt nätverk som stödjer mig och hoppas på att jag kan föra även deras talan i EU. Jag tror helt enkelt att jag skulle vara en bra länk mellan Sverige, Frankrike och Europa.

Jag brinner för dessa politiska frågor!

Rasismen, kvinnoföraktet och homofobin i politik och samhälle är inte begränsat enbart till Sverige! Abortförbud, människohandel för prostitutionsändamål, rasism och religiösa samfunds växande makt är bara några av de politiska frågor jag brinner för.
Alla människors lika värde, helt enkelt, även för den stora majoritet som inte är vita, heterosexuella, medelålders män.

I valrörelsen kommer jag…

…att jobba med internationella frågor, samarbete över gränserna. Kommer att medverka på plats i Sverige så mycket som möjligt. Jag kommer arbeta för att feminismen får mer plats i politiken.

Under min första dag i Europaparlamentet kommer jag…

…att ta kontakt och prata med andra parlamentariker för att snabbt få ett nätverk av personer som tror på ett feministiskt internationellt samarbete. Är man ensam är det svårt att få sin röst hörd.

Länkar:

http://www.osezlefeminisme.fr/

http://mybodycampaign.org/fr/

twitter: MajaKarinAsp


Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/lib/helpers.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feminist/public_html/site14/wp-content/themes/fi/partials/accordion.php on line 3