Skuggriksdagsgruppen söker sakpolitiska talespersoner inom arbetsmarknad och funktionalitet samt en ersättare inom utbildningsutskottet.

17 januari 2017

För alla uppdrag välkomnar vi sökande som delar vår ideologiska utgångspunkt antirasistisk feminism.

För uppdraget som sakpolitisk talesperson och ordinarie i Skuggriksdagsgruppen är goda kunskaper inom politikområdet viktigast samt att du har ett intersektionellt perspektiv. Viktigt är även en god förmåga att kommunicera externt och internt, att vara bekväm med att tala inför många, uttrycka sig offentligt, intervjuas och medverka i debatter. Som sakpolitisk talesperson och ordinarie ser vi dessutom gärna att du har erfarenhet av ledande position.

En talesperson håller sig uppdaterad vad som händer i omvärlden inom det sakpolitiska området en ansvarar för. Talespersonen deltar i och driver på politikutvecklingen i det sakpolitiska utskott hen tillhör samt sprider kunskap om Feministiskt Initiativs politik t.ex. genom att skriva debattartiklar och delta i paneler, debatter, seminarier etc.

För uppdraget som ersättare arbetar du tillsammans med ordinarie i det aktuella utskottet och håller dig uppdaterad inom det sakpolitiska området.

Låter detta intressant? Skicka ett mejl till [email protected] med kontaktuppgifter och vilket av uppdragen du söker. Du berättar lite om vad du har för tidigare erfarenheter och varför du är intresserad av uppdraget.