Säkerhetsgruppen behöver förstärkning!

13 november 2017

Säkerhetsgruppen utgör en arbetsgrupp dit medlemsgrupper kan vända sig för råd och hjälp med säkerhetsfrågor, t ex inför evenemang. Den ska även utgöra en grupp dit medlemmar som utsatts för brott, i sin egenskap av aktiv i partiet, kan vända sig.

Vi söker:

Dig som har erfarenhet av att ha arbetat med säkerhetsfrågor tidigare. Du kan ha arbetat med säkerhetsfrågor vid större evenemang och konserter, arbetat inom polisen eller på annat sätt ha varit en del i att planera och organiserat säkerhetsfrågor tidigare. Du kan även ha arbetat med dessa frågor i lite större utsträckning inom partiet vid lokala evenemang exempelvis kring valet. Du har en god organisatorisk förmåga och erfarenhet av kontakt med myndigheter för offentliga arrangemang.

Vi söker även:

Dig som har erfarenhet av arbete med brottsofferstöd, juridisk rådgivning alternativ erfarenhet av arbete som socionom, kurator eller motsvarande. Du har en god pedagogisk förmåga och erfarenhet av att arbeta med personer i stressade och pressade situationer. Dina personliga egenskaper är förmodligen några av följande: Lugn, stabil, hög integritet, empatisk.

Låter detta intressant?
Skicka ett mejl till [email protected] med kontaktuppgifter, CV och berätta vad du har för tidigare erfarenheter och varför du är intresserad av att engagera dig i medlemsutskottet.