Rekryteringsgruppen söker fler medlemmar!

13 maj 2016

Rekryteringsgruppen är en nytillsatt grupp som startade upp via kongressen 2015.

Det beslutades då att Feministiskt Initiativ skulle starta upp en självständig rekryteringsgrupp som har ett helhetsansvar över rekryteringar till poster inom Fi.

Rekryteringsgruppen kommer också arbeta med att underlätta för ideellt engagemang bland medlemmar och se till att kompetens inom partiet tas och hand och nyttjas på bästa möjliga sätt. Allt för att säkerställa att det politiska arbetet drivs framåt!

Framöver kommer mycket av arbetet handla om att rekrytera medlemmar till olika grupper inom Fi och också starta arbetet med att hitta duktiga talespersoner och fler medlemmar till våra utskott i skuggriksdagsgruppen.

Rekryteringsgruppen söker nu fler personer som vill vara med och ansvara för rekrytering och tillsättning av personer till olika uppdrag och arbetsgrupper. Du får gärna ha ett stort kontaktnät, både inom Fi men också utanför partiet. Det är bra om du har erfarenhet av rekrytering sedan tidigare men är inget krav, viktigare är att du är en bra människokännare och kan matcha personers kompetenser och egenskaper mot olika typer av uppdrag!

Låter detta intressant? Fyll då i intresseanmälan så blir du kontaktad.

Hör av dig till [email protected] om du har några frågor eller funderingar!