Rekryteringsgruppen behöver förstärkning!

23 oktober 2016

På kongressen 2015 beslutades det att Feministiskt Initiativ ska starta upp en självständig rekryteringsgrupp som har ett helhetsansvar över rekryteringar till poster inom Feministiskt Initiativ.

Under våren 2016 inleddes arbetet och gruppen är nu igång. Vi är fortfarande i en uppstartsfas och märker att vi behöver bli många fler, därför söker vi nu dig som vill arbeta med rekrytering av Feministiskt Initiativs framtida politiker!

Rekryteringsgruppens kortsiktiga mål är att fylla på de vakanta politiska uppdrag och platser vi har inom Feministiskt Initiativ, för att förstärka den politiska plattformen och säkerställa att det politiska arbetet drivs framåt. Det långsiktiga målet är att underlätta för ideellt engagemang bland medlemmar inom Feministiskt Initiativ och se till att kompetens inom partiet tas om hand och nyttjas på bästa möjliga sätt.

För att lyckas i rekryteringsgruppen tror vi att du har ett brett kontaktnät ut i flera olika organisationer och nätverk. Du har erfarenhet sedan tidigare av rekrytering och är bra på att matcha rätt person med rätt uppdrag. Du sympatiserar med Feministiskt Initiativs politik och värdegrund, har ett tydligt intersektionellt tänk och ett antirasistiskt feministiskt perspektiv och förhållningssätt.

Känner du att det här kan vara något för dig? Skicka då in en ansökan med CV och personligt brev till [email protected]