Nu söker F! Uppsala politisk sekreterare! (Arvoderad)

26 maj 2016

Att vara politisk sekreterare är ett mycket omväxlande jobb, du arbetar med kommunikation, omvärldsbevakning och dokumentation. Du arbetar på uppdrag av partiets gruppledare men du är också ett stöd och bollplank till partiets övriga förtroendevalda politiker.

Den främsta arbetsuppgiften kommer vara arbete med att ta fram underlag för F! Uppsalas budgetförslag för Uppsala Kommun och det är därför viktigt att du har intresse för och kunskap om hur kommunens organisation och ekonomi fungerar.

Tjänsten ställer krav på att du är lyhörd, strukturerad, källkritisk och har ett öga för detaljer. Du kan självständigt lägga upp ditt arbete och göra prioriteringar utifrån behov. Arbetet är varierande och innebär många olika kontakter, vilket ställer krav på social förmåga och vana att röra sig mellan många olika arbetsuppgifter.

Det är meriterande med kunskaper i ekonomi, erfarenhet av projektledning, kunskaper om ideellt eller politiskt styrda organisationer och om kommunpolitik och kommunens organisation och ekonomi.

Vi förutsätter att du delar Feministiskt initiativs värderingar.

I ansökan vill vi att du skickar ditt CV, ta gärna med både arbetslivserfarenheter och erfarenheter från ideellt engagemang.

Ort: Uppsala
Sista ansökningsdag: 27 maj 2016
Tillträde: Omgående
Omfattning: 25%
Period: Juni-oktober

Mejla din ansökan till: [email protected]