Kandidater 2017

De kandidater som väljs ska leda partiet under nästa valrörelse och den första tiden i riksdagen.

De kandidater som väljs ska leda partiet under nästa valrörelse och den första tiden i riksdagen.

Vem ska bli partisekreterare?

—>  Maria Petersson, 39 år, Stockholm, är ett känt namn inom Fi som var styrelseordförande under sucsé-valrörelsen 2014 och har skrivit stora delar av vår politik. Hon är såväl ideologen och politikern som organisatören och strategen.

—>  Johanna Ivarsson, 42 år, Landskrona, startade Fi Landskrona, var en oumbärlig kraft i den skånska valrörelsen och har i två år arbetat med kommunikation i nationella styrelsen. Hon är en engagerande ledare, smart organisatör och erfaren kommunikatör.

Maria och Johanna är de två som kandiderar till partisekreterare för Feministiskt initiativ. Vem av de två som väljs avgörs på kongressen 24-26 mars, men redan om några veckor kommer valberedningen presentera sitt förslag.

Den 15 februari kl 18 presenterar kandidaterna sina planer för uppdraget i ett samtal i Stockholm som också live-sänds på vår hemsida. Missa inte detta viktiga samtal om Fi:s nutid och framtid! Hör deras visioner om partiets utveckling och framtid.  Samtalet inleds av miljöpartiets fd partisekreterare Anders Wallner.