Valkickoff i Skärholmen

Stockholm: 7/12 2013 – 8/12 2013

Hur ser vår valstrategi ut och hur kan vi driva en kreativ valrörelse? Vilka kommuner går till val och vilken politik ska vi driva på lokal nivå? Hur mycket rasism tål sverige och vad är en feministisk bostadspolitik? Vi har just tredubblat vårt medlemsantal, hur gör vi om det? Vad är på gång i Fi Unga feminister? Anmäl till valkickoffen idag för att få svar!

Victoria Kawesa – Gudrun Schyman – Ellen Nyman – Stina Svensson – Sissela Nordling Blanco – Rosita Grönfors – Devrim Mavi – Susanne Berg med flera deltar! Läs hela programmet här!

Till Facebookeventet

Ladda ner programmet för valkickoff 7-8 dec!

Vi samlas från hela landet för att ladda inför val. Anmäl dig och boka resa nu!

Datum och cirkatider:

  • Lördag 7 dec 10-17
  • Söndag 8 dec 10-15

Deltagaravgift: 200 kr. Reducerat pris: 100 kr.
Sätt in pengarna på plusgirokonto 405753-5, märk betalningen med ”kickoff + ditt namn”. Betala i samband med anmälan eller senast 1 december. Reducerat pris gäller för dig som till exempel är arbetslös, pensionär, student eller har risig inkomst.

Reseersättning
Vi betalar milersättning till alla som kommer från andra städer, 5 kr/mil. Det blir 470 kr t.o.r. för den som åker från Göteborg, 610 för den som åker från Malmö, 650 för den som åker från Umeå och 80 kr för den som åker från Uppsala. I anmälan anger du bostadsort och på så sätt kan vi räkna ut din ersättning.

Boende
Vi som bor i Stockholm hjälper gärna till med att hitta boende, e-posta Johanna: [email protected]