UF! Sthlm: Medlemsmöte + ECPAT föreläsning

Solna: 24/04 2014 17:30

Torsdag den 24/4 är det dags för nästa medlemsmöte för UF! Stockholm. Den här gången är det dock inte bara ett helt vanligt möte – utan vi får även äran att besökas av ECPAT – en barnrättsorganisation som arbetar mot barnsexhandel.

Tid: 17:30 – 20:00
Plats: Black sheep  i Solna

Den första halvtimmen kommer vara ungefär som ett vanligt medlemsmöte – vi hänger lite, fikar lite och pratar om saker som är på gång inom Unga Feminister Stockholm. Därefter är det filmvisning + föreläsning från ECPAT som gäller!

Johanna Wester är kommunikatör på den globala barnrättsorganisationen ECPAT som arbetar för att stoppa handel med unga för sexuella syften. Hon kommer att visa ECPAT:s dokumentärfilm När ingen ser, vilken visar exempel på barnsexhandel runtom i världen. Därefter följer en föreläsning och workshop om hur den här handeln faktiskt kan avbrytas i och utifrån Sverige.

Kunskap är nyckeln!

När ingen ser: i filmen möter vi barns, polisers och organisationers berättelser. Vi får en inblick i den globala handeln med barn och dess olika skepnader, men får också följa det hoppfulla arbetet mot den.
Läs mer här: http://naringenser.se/

Vill du veta mer om ECPAT? Mer information finns på deras hemsida: http://www.ecpat.se/

FB event: https://www.facebook.com/events/673665196026196/