Fi Västmanlands län: Bildandemöte

Västerås: 15/06 2014 12:00–14:00

Alla F!-medlemmar i Västmanlands län inbjuds till ett möte, där vi tillsammans kan starta en officiell medlemsgrupp!

På plats kommer vi överens om vad vi ska ha för aktiviteter i gruppen och hur vi vill organisera oss. Vi kan till exempel ha fikaträffar eller studiecirklar, det beror på vilket intresse som finns hos er!

Beroende på spridningen av intresserade medlemmar skulle vi kunna starta flera grupper inom Västmanlands län, eller ha en central grupp som ordnar aktiviteter på flera orter. Jag själv bor i Västerås, men hoppas på att det finns många medlemmar utspridda i länet.

När? Söndag den 15 juni kl 12.00-14.00 med paus
Var? Kårhuset, Västerås (Gustavsborgsgatan 6, 722 18 Västerås)

Tillgänglighet:
– För allas trevnad, undvik parfym!
– Lokalen är tillgänglig för personer med rullstol/permobil.
– Det finns ingen hörslinga. Behövs mikrofon, kan jag möjligen ordna det, ange detta i din anmälan i så fall.
– Har du någon allergi som kan vara bra för mig att känna till, ange även detta i anmälan.
– Vill du att någon kommer och möter upp dig, eller något annat som du vill att jag ska veta, var vänlig skriv detta i samband med anmälan.

Skicka anmälan till mig på [email protected], senast fredag den 13 juni. Detta för att jag ska veta hur jag ska ordna lokalen. Jag fixar kaffe och te. Vill du ta med något att bjuda på i fikaväg välkomnas det, men kom ihåg att ta med innehållsförteckning med tanke på allergier.

PS. Har du vänner som vill följa med, som ännu inte är medlemmar? Ta med dem också så peppar vi dem att engagera sig med oss! Jag kommer till exempel ta med min mamma som har visat intresse. :)

till facebookeventet

Vera