Fi Tjörn: Uppstart (OBS nytt datum!)

Tjörn: 9/04 2014 19:00

Tjörn startar upp medlemsgrupp, eventuellt med Orust och Stenungsund.

Äntligen startar vi upp en grupp för feministiskt initiativ på Tjörn. Vi kommer också att välkomna er som är medlemmar på Orust och i Stenungsund, tanken är att vi skall kunna slå ihop oss till en STO-grupp med ännu fler medlemmar.

Vi är fyra personer på Tjörn som har valt att vara med och starta upp detta. Vi träffades och bollade idéer om hur uppstarten skall ske, våran tanke är att börja med diskussionsgrupp eller en ”studiecirkel” för att vi alla skall kunna ha koll på vad det är för politik som är inom feministiskt initiativ. Vi kommer att dra ut en del material som vi kommer att kunna diskutera kring, ni är förstås också välkomna med förslag på vad just ni vill ta upp eller gå igenom lite extra.

I framtiden hade vi hoppats på att kunna gå ut i allmänheten och kanske informera fler människor om att vi finns och vad vi står för, främst för att locka ännu fler medlemmar men också för att alla skall få en klarare bild om vad det innebär att vara feminist (som ni vet så finns det mycket missförstånd kring detta). För att informera andra kring vår politik så är det självklart viktigt att vi är insatta och har full koll på vad det är vi vill berätta, därav valde vi att börja med en ”studiecirkel”/diskussionsgrupp.

Vårt först möte tillsammans äger rum:
Dag: Onsdag 9 april
Tid: 19.00
Maila vastragotaland@feministisktinitiativ.se för info om lokal och om du vill komma, så vi vet på ett ungefär hur många vi blir.Välkomna!