Fi på Pride: onsdag 20 juli

Stockholm: 30/07 2014 00:00

Under veckan kommer det hända mycket inne på Pride House och Fi arrangerar en mängd olika aktiviteter och debatter. Här är schemat för onsdag!

Pris: Entré till Pride House kostar 125kr/dag och säljer vid entrén i mån av plats. Stockholm Prides dag- och veckobiljetter gäller också som entré och kan köpas här. 
Åldersgräns: Ingen
Tillgänglighet: God. Toaletter finns.

Filmquiz
Följ med på en resa genom queerfilmens guldkorn i quizform med exklusiva filmpriser. Med homoerotiken och könsvariationerna i filmen upptäckte vi oss själva, men kommer vi ihåg scenerna som förändrade våra liv? Quiz-fanatiker, filmälskare, historiker, nyfiken eller myssugen? Detta är något för dig!
Arrangör: Feministiskt initiativ
När: 12:00–12:45.
Var: Pride House, Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg 3 (Klarabion)
Medverkande: Lisa Karlsson, Jonas Göthner.

Vad formar vardagens villkor?
Vad innebär välfärd? Vi ser att arbetsmarknaden, utbildningen, familjen, vården och omsorgen, kulturen, bostaden, biståndet som delar av denna. En välfärd för alla innebär en välfärd utifrån ett hbtq- och normkritiskt perspektiv. Vad är viktigt för dig i din vardag?
Arrangör: Feministiskt initiativ
När:  16:00–16:45
Var: Pride House, Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg 3 (Kafé Klara)
Medverkande: Stina Svensson – talesperson för Fi, Jazz Munteanu – Fi, Tanya Charif – socionom på Guts, Bonnie Spetse – första namn på listan till Stockholms landsting. Moderator – Johanna Andersson – Fi.

♥ Fi-häng utanför Pride Park ♥
Eftersom alla inte har råd att hänga inne i parken så har vi anordnat ett Fi-häng utanför Pride parken alla dagar! Här finns vi med bra musik, tilltugg, feministisk och politisk information i allmänhet och mycket, mycket mer. Hit är alla välkomna och här kan du träffa massvis med feminister, fira, dansa till musiken och prata feminism i allmänhet!
När: Onsdag och Torsdag, 16-20.
Fredag och lördag 16-21.
Var: Här
Kontakt/Ansvar: Carolina Berardi [email protected]

Hela programmet finns här