Fi Malmö: Måndagsmöte

Malmö: 7/04 2014 18:00

Tema - Bostadspolitiskt nätverk

Varje måndag från klockan sex träffas Feministiskt Initiativ Malmö, och alla som är intresserade, i Sofielunds folketshus lokaler. Som vanligt bjuds det på veganfika. Aktiviteterna varierar efter omvärlden och alla deltagares önskemål, och denna måndag är temat Bostadspolitiskt nätverk.

Malin Stenborg, är statsvetare, feminist och jobbar på Hyresgästföreningen med opinionsbildning och kommunikation i bostadspolitiska frågor, främst kring unga vuxnas prioriterade frågor.

Nu i april håller Malin på att starta upp ett bostadspolitiskt nätverk för unga vuxna, ”Bostadsupproret – vi kräver en rättvis bostadspolitik”, och det är detta hon tänkte prata om på måndag!

F! Malmö tillåter ingen sorts diskriminering eller att någon tar tolkningsföreträde över någons fråga. Vilka frågor som är viktiga är personligt, en liten fråga för en person kan betyda väldigt mycket för någon annan. Därför respekterar vi varandra och stöttar varandra oavsett hur mycket den frågan berör en.

Lokalerna är fullt tillgängliga.

Välkomna!

Sofielund Folkets Hus, Rolfsgatan 16. Fullständigt tillgängligt för alla. (Buss nr 35 stannar precis utanför huset och det tar ca 3 min från Södervärn att gå.),