Fi Avdelning Sörmland: Årsmöte

Nyköping: 6/04 2014 14:00

Årsmötet syftar till att starta upp vår avdelning igen samt att ta beslut om att ställa upp i val i kommunfullmäktige i Nyköping.

Feministiskt Initiativ Avdelning Sörmland (F!AS) kallar till årsmöte den 6/4 kl. 14:00 i Nyköping. F!AS har varit slumrande under det senaste året men vaknat till liv inför supervalåret och det blomstrande feministiska engagemang som Feministiskt Initiativ upplever.

Årsmötet syftar till att starta upp vår avdelning igen samt att ta beslut om att ställa upp i val i kommunfullmäktige i Nyköping. För att kandidera i kommunalvalet måste vi bilda en kommunförening för medlemmarna i Nyköpings kommun och årsmötet kommer därför efterföljas av ett konstituerande möte för det ändamålet.

Tiden är knapp för att fastslå en lista med kandidater och vi hoppas att det finns många medlemmar som är intresserade av att kandidera till kommunfullmäktige eller på annat sätt delta i valarbetet.

Feministiskt Initiativ har sett ett stort ökat medlemsantal under den senaste tiden, så även inom Sörmland. Vi har många nytillkomna medlemmar som vi hoppas vill delta i mötet.

Plats: Magasinet, Periodgången 3, Nyköping
Tid: 6 april, 14:00

Du som har frågor kan höra av dig till [email protected] eller sormland@feministisktinitiativ.se eller till F!AS kontaktpersoner Jenny Johansson, 070-475 59 68 eller Håkan Rosén, 070-533 38 58.

Väl mött hälsar Styrelsen i Feministiskt Initiativ Avdelning Sörmland