Det händer nu! Releasefest!

Malmö: 20/04 2014 22:00

Årets största feministiska antologi har släppts med över 90 medverkande feminister och det ska firas hela natten! Därför öppnar vi dörrarna redan klockan 22 och inleds på scen klockan 22:30 med dansgruppen JUCK, se till att vara där i tid för när det kommer till queerbeats, feministisk pepp, liveartister och årets bästa lineup av DJ’s så finns det ingen tid att förlora!

OBS: det är röd dag dagen efter festen så no worries. 
Planen är att festa minst hela natten. OBS

Max Lye

Här kan man skriva olika målande och beskrivande ord om hur Max Lyes musik är och bör uppfattas. Vi tycker istället att ni bara helt enkelt måste uppleva honom. Infinn er på Moriskan och ta del av det som år tjugofjorton kommer ta över folks kroppar.

Max Lye
Thats just it.
https://soundcloud.com/maxlye/max-lye-dior-prod-so-derberg

JUCK

JUCK is a movement, JUCK is activism, JUCK is what the fuck, JUCK is power, JUCK is dance, JUCK is not oops I did it again, JUCK is I don’t understand, JUCK is feeling, JUCK is sexuality. JUCK makes me want to go out clubbing with my friends. Juck is.

The group is set up by five dancers and artists with their technical background within the urban dance genres.
https://www.youtube.com/watch?v=nyDGnjlsZ1k

Tommie X

Tommie X är creative director och stylist för Rebecca & Fiona och Little Jinder, och är alltid inblandad i någon form av klubbprojekt i Stockholm antingen som DJ eller värdinna. Han driver klädmärket Faggot Apparel och bloggar på Bon. Tommie älskar chips och peruker och hans stora dröm är att uppfinna en tidsmaskin och åka med den tillbaka till 90-talet och bli eurodiscostjärna. Älskar att spela sorglig 90s, eurodance och handbag och garanterar oss smurfröster och beats över 140 bmp.

JESCHKA & KIKKI HERMANSSON (Systerkollektivet)

Kikki och Jeschka är två av fyra queens i Malmös kanske mesta och bästa kollektiv; Systerkollektivet. Denna kväll tar de över med bastung rap, sliskig rnb och övrigt dansant som garanterar dedikerat floor work. Systerkollektivet är förlängningen av succékonceptet Systerklubben, det vill säga vinnarna av Nöjesguidens ”Årets klubb 2012” och därmed ett bevis på att roligast kan bli ännu roligare.

UNNI (Tjejrejv)

Unni bjuder på acid house & elektroniskt i alla dess former, så dags att snöra på sig danskorna! Vi har sett henne bakom skivspelarna på bland annat barer, och restauranger runt om i stan men också på klubbar som Kontxt, Moriskan, Smålands nation och Kiloton.

KATLA

Katla har tidigare spelat i duon MATRIARKATET och kommer nu att spela det bästa av powermusik som ger alltifrån punkpepp till elektrohiphop.

1504107_10152722158048835_3630765003185536583_n