Gudrun ute på ny turné

10 september 2016

Den 15 – 17 september gör Feministiskt initiativs partiledare Gudrun Schyman besök i Värmland-, Dalarna- och Uppsala län

Den senaste tidens dramatiskt förändrade  politik, i Europa och i Sverige, med  en exceptionellt växande fundamentalism, nyliberala åtstramningsåtgärder, tillbakadragande av kvinnors och hbtq-personers rättigheter samt rasistiska kontroller av gränser och migranter, är det många som känner sig politiskt besvikna och vilsna.

I kölvattnet av detta växer intresset för F!. Många vill ha homepartyn eller andra former av möten. Många vill höra något annat än att det är systemkollaps och att  landet är fullt. Många vill kunna kanalisera sin frustration tillsammans med andra. Därför åker jag på turné. Varje län får besök. Jag började under våren och fortsätter nu under hösten.

Jag hoppas vi ses!

Gudrun Schyman

Turnéplan

Gudrun i Almedalen

 • Fredag 16 september

  11:30 MUNKFORS, ABF, Torget 1
  16:30 BORLÄNGE, Tenoren Dalarnas studentkår
  I och med Gudrun Schymans besök i Borlänge gör Fi Borlänge nu ett rejält försök att få igång en omstart, och så småningom en kommungrupp som kan ställa upp i valet 2018. Läs mer om detta i artikel från DT.
  19:30 FALUN, Studenternas hus Kåre
  Under fredagskvällen höll Schyman så kallade ”homepartyn” både i Borlänge och Falun. Lokalerna blev fullsatta i bägge städerna. Läs artikel i DT.
 • Lördag 17 september
  11:00 ENKÖPING, Kryddgården, Östra Ringgatan 28
Gudrun Schyman och Åsa Lundmark, turnésamordnare, hälsar på Selma på Mårbacka

Gudrun Schyman och Åsa Lundmark, turnésamordnare, hälsar på Selma på Mårbacka