Feministiska butiksbiträden sökes

3 januari 2014

Vi behöver förstärkning i vår butik.

logo.fi-butiken

Så här i Frk Friman-tider blir en ju sugen på att bli butiksbiträde, eller hur? F!-butiken har sitt lager i Skarpnäck där även Fi Storstockholm huserar. En gång i veckan, typ söndagar, går någon av oss dit, plockar ihop beställningar, adresserar och postar. Nu i jul har det ju varit mycket men framöver kanske vi kommer snitta 15 beställningar i veckan. Jag bedömer att det kan ta 3 timmar/gång. Jag ser framför mig att vi är ett team på fyra-fem personer som går dit på rullande schema.

Har du tid och är sugen? Hör av dig till mig innan 10 januari med en kort presentation om vem du är, varför du skulle passa för uppdraget och hur länge du kan tänka dig att hjälpa till.

Jag ser fram emot din intresseanmälan!

Hälsningar från Maria Starck (Bilden: Snäll arbetsledare)

maria-rygga