Ni gör stor skillnad! Vi blickar tillbaka mot det år vi har haft, den förändring vi har skapat och det vi har åstadkommit såhär långt. Över det politiska landskapet har vi tydligt markerat med en till färg: en nödvändighetens och hoppfullhetens rosa. Utan den massiva kraft som vi tillsammans är, hade vi aldrig kunnat lyfta frågorna om feminism, rasism och alla människors okränkbara värde in i den offentliga debatten.

Älskade medlemmar. Tillsammans är vi nu mer än 22 283 personer. Det gör oss till Sveriges femte största parti sett till medlemsantal. Varenda en av er är ett bevis till medier och makthavare om att den feministiska och antirasistiska rörelsen är stark och blir allt starkare. Medlemmarna växer i antal för varje dag. Tillsammans vågar vi vara modiga och sluta vänta. Vi är här för att kräva förändring nu, och vi har alla er att tacka för att de feministiska rösterna hörs på så många håll – högt, ofta och tydligt! Evig tacksamhet till er som deltar i den här frihetsrörelsen.

Nu fortsätter vi framåt → mot horisonten!

#STAYPINK folks! Snart är det dags att förnya ditt medlemskap för 2015. Runt 24 november ska du hålla utkik efter en fakturaavi i mejlkorg eller brevlåda!
Om du inte kan hålla dig kan du hämta ut din faktura