Feministiskt initiativ har alltid haft en tydlig koppling till civilsamhället och arbetar för att alla ska känna sig välkomna i partipolitiken. I en tid då nationalistiska, antifeministiska och rasistiska krafter växer så behövs den antirasistiska feminismen mer än någonsin och Fi välkomnar alla som vill engagera sig med oss som medlemmar och som aktiva.

Här blir du medlem inför valåret 2022!

Engagera dig med oss – du behövs!
2022 och valåret väntar bokstavligen runt hörnet. Vill du engagera dig mer finns massor av olika uppdrag att söka eller arbetsgrupper att ansluta dig till. Vi söker bland annat:

Läs mer på Aktuella uppdrag om hur du kan vara med och göra skillnad.

Bidra till valfonden
Om du inte har tid eller möjlighet att engagera dig är ett sätt att bidra till förändring att skänka en gåva till vår valfond. Fi är i behov av mer ekonomiska resurser och med ditt stöd kan vi nå ut till fler! Du kan enkelt skänka pengar på vår hemsida med swish. Där finns också information om Plusgiro. Klicka här för att bidra nu.

Vi växlar upp – du behövs!
Pandemin har under året fortsatt påverka politiken och vår vardag, och det har varit tufft på många sätt. Klyftorna har växt i vårt samhälle och vi saknar att träffa varandra i rörelsen. Därför är vi extra stolta över att vi i Fi inte ställt in utan fortsatt att ställa om. Allt för att fortsätta bedriva vår politik och kamp för förändring. Här kan du ta del av några, av många, exempel på fantastiska bedrifter från Fi runt om i landet – ett bevis på varför vi behövs (utan inbördes ordning).