Arbetsgruppen för våra avdelningar- och kommunföreningar behöver förstärkning!

25 september 2018

Arbetsbeskrivning: Den här arbetsgruppen ansvarar för uppstart av nya medlemsgrupper och för löpande kontakt med medlemsgrupper. Gruppen ska fungera som ett stöd till grupperna i deras mobilisering, organisering, och aktivism.

I uppdraget ingår bland annat att administrera samtliga medlemsgrupper och årligen inventera dessa, svara på mejl som ställs till [email protected], skicka ut nyhetsbrev till samtliga grupper, ta fram och lägga upp stödmaterial på intranätet samt uppdatera aktuella medlemsgrupper och föreningar på hemsidan.

Vi söker: Dig som har intresse för att bygga organisation. Du bör ha viss kunskap i vad det innebär att starta en förening och vara bekant med Feministiskt initiativs stadgar. Du bör ha engagerat dig på något annat sätt inom F! tidigare. Som person ska du ha tålamod och vara bekväm med administration.

Låter detta intressant?

Skicka ett mejl till [email protected] med kontaktuppgifter, CV och berätta vad du har för tidigare erfarenheter och varför du är intresserad av att engagera dig i arbetet med lokalföreningarna.

Sista ansökningsdatum: 9:e oktober 2018