Fi behöver din hjälp inför valspurten

11 maj 2009

Den valpeppade Fi-styrelsen hälsar att nu börjar valspurten. Och inför valet behöver Fi din hjälp med att se till att det finns valsedlar i alla vallokaler.

Vi behöver samla alla krafter i demokratiarbetet för att få ut våra valsedlar till valdagen. När de andra partierna får sina valsedlar utdelade behöver vi göra rubbet själva. Be nu din pappa, din arbetskollega och dina vänner att hjälpa till i fotarbetet, om så i det lilla.

Ta reda på var din vallokal för förtidsröstningen ligger. Och ta reda på var vallokalen den 7 juni ligger.

I storstäderna är det viktigt att vi får ut valsedlar i kranskommunerna, så har du möjlighet att täcka upp sådana områden är det enormt värdefullt. Om du eller någon du känner kan åka förbi tex Uppsala, Stockholm, Göteborg eller Malmö för att hämta valsedlar, så är vi förståss tacksamma om vi kan undvika portokostnader.

För att beställa valsedlar kontaktar du Stina Svensson. Om du bor i Stockholms län kan du istället kontakta Samuel Kvist och bor du i Västra Götaland/Göteborg kan du kontakta Marita Strand. Säg hur många vallokaler du kan dela ut i så skickar vi valsedlar till dig!

Nu drar valspurten igång med rejäla tag!

Hälsar peppade
Fi-styrelsen