Fi sänker medlemsavgiften idag

1 mars 2009

Feministiskt initiativs kongress i Uppsala beslutade att införa en rörlig medlemsavgift mellan 30–300 kr/år som införs idag 1 mars.

Det innebär att Du som någon gång har funderat på att bli medlem bör slå till just nu när Du behövs som mest. Du betalar efter Dina egna förutsättningar, men vi hoppas naturligtvis på att de som har möjlighet betalar ett högre belopp eftersom medlemsavgiften är organisationens enda säkra inkomst. Feministiskt initiativ har ingen personal och inga andra pengar än medlemsavgifterna i denna valrörelse, och det är en fantastisk utmaning!

Medlemsavgiften sätts in på plusgirokonto 40 57 53-5. OBS! Ange namn, adress och e-post. Det är också viktigt att du skriver ”medlemsavgift” i ärenderutan, annars registreras Dina pengar som gåva.

Vill du inte bli medlem men ge en valfri gåva så skriver du ”EU” i ärenderutan. Många bäckar små blir en stor flod.

Det pågår ett febrilt förberedelsearbete inför valrörelsen och alla små och stora arbetsinsatser behövs av medlemmar och supporters. Vill Du vara med och ta det första feministiska partiet i historien till Europaparlamentet 7 juni? Skicka ett mejl till [email protected].

Det är hög tid att Europaparlamentet arbetar för jämställdhet!

Inspirerade hälsningar
Feministiskt initiativs styrelse