Insamlingskampanj nu!

2 september 2008

Kvinnors rättigheter måste försvaras. Det vi ser nu, i Europa och i världen i stort, är en tillbakagång. Där religiös fundamentalism tar över politiken, den ”heliga familjen” upphöjs till norm. Ensamma mammor, invandrade kvinnor och hbt-personer kommer i skottgluggen.

Tendensen är tydlig. Politiken viker undan. Inskränkningar av aborträtten och attackerna mot det sekulära samhället kan fortsätta medan EU:s mansdominerade församlingar tittar på.

Det behövs fler feminister i EU som vågar stå upp för kvinnors rättigheter. I juni 2009 är det val till EU-parlamentet och Feministiskt initiativ ställer upp med en kandidatlista. För att fler ska förstå att vi både vill, kan och törs driva feministisk politik i EU-parlamentet behöver vi kunna annonsera om våra arrangemang på nationell och lokal nivå. Vi behöver förmedla våra politiska budskap och få fler medlemmar. För att ha råd med det behöver vi din hjälp. Därför startar vi en insamlingskampanj. Nu!

Målet är att få in 300 000 kr till 1 januari, 2009.

Du kommer att kunna följa insamlingen krona för krona i insamlingsrutan i högerspalten här på feministisktinitiativ.se.

Bidra med det Du kan på plusgirokonto 40 57 53-5 och märk inbetalningen ”Insamling Nu!”.

Och glöm sedan inte att genast vidarebefordra och sprida vidare insamlingskampanjen till alla de som stödjer Feministiskt initiativ – tillsammans blir vi starkare!

Varma hälsningar
Feministiskt initiativs styrelse
[email protected]