Kom med i Pride-paraden tillsammans med Feministiskt Initiativ!

30 juli 2007

Fi firar Pride hela veckan och går självklart också i paraden lördagen den 4 augusti. Vi samlas innan i Humlegården för att göra oss i ordning, peppas och prata, (och kanske äta medhavd picnic). Alla feminister och sympatisörer är välkomna!

Väl i paraden kommer vi ha banderoller, flyers och musik så att vi kan gå mot Tantolunden med lätta steg. Tema för årets Pride är sport och vi tänkte också försöka att vara lite sportiga, så kom gärna i sportkläder – vi delar ut startnummer!

Tidplan lördag 4 augusti

Kl 12.00 Picnic från på gräsmattan bakom biblioteket vid fontänen i Humlegården.

Kl 12.45 Samling på samma plats, vi därifrån tillsammans direkt till vår tilldelade plats i paraden. Skyltar kommer finnas uppsatta vilket plats Fi tilldelats så om man kommer senare kan man leta upp oss. Det är mycket viktigt att alla är på plats vid 13.00 så att vi får tillräckligt utrymme i paraden.

Kl 14.00 Paraden startar och går från Engelbrektsgatan till Ringvägen. Preliminär väg är Birger Jarlsgatan, Stureplan, Kungsgatan, Sveavägen, Sergels Torg, Hamngatan, Kungsträdgårdsgatan, Strömbron, Skeppsbron, Slussen, Slussplan, Hornsgatan-Ringvägen.

Kontaktperson: Aase Hensvold, [email protected], mobil 070-52 76195

Se också hemsidan för mer information om Fi´s seminarier och annat deltagande under Pride.