Alla hjärtans Umeå!

24 februari 2007

Ett kyligt Umeå fick tillfällig uppvärmning då årets första Fi-aktion iscensattes på alla hjärtans dag! Ett gäng peppade aktivister delade ut specialgjorda foldrar – för mer kärlek i politiken – på kärlekens dag.

– Flera stannar till och blir både glada och lite förvånade när de ser att vi finns kvar och kämpar vidare, det är inspirerande! konstaterar Anna K Eriksson, talesperson, Fi Umeå ([email protected]).

Nya Medlemmar har även i Umeå hört av sig efter Fi-filmen för några veckor sedan. Umeå har nu formellt också startat en aktivistlista för att tillmötesgå intresset bland medlemmar att få aktivera sig mer utåt och sprida vårt budskap.

– Det känns som att vi har hittat en modell och en möjlighet att fånga in fler intresserande Fi-aktivister i och med detta initiativ. Vi har kanske ägnat oss lite mycket åt traditionellt styrelsearbete på senaste tiden. Det är kul och hoppfullt att vi börjar hitta tillbaka till mer aktivism efter den lilla pausen efter hösten och den intensiva valrörelsen, säger Samuel Kvist, kontaktperson för aktivistlistan ([email protected]).

Fi Umeå siktar närmast på ett samarrangemang på Umeå Universitetet med Fi Student den 8 mars! – det första stora grejen tillsammans! Sen kommer en mycket spännande kongress!

Hälsningar från
Fi Umeå