Nationellt möte i Uppsala

25 oktober 2006

Feministiskt initiativ bjuder i samverkan med Wiks folkhögskola in till en helg med samtal och diskussion om demokrati och organisation samt valanalys.

Vi har nu hunnit landa efter valet den 17 september och ska börja förbereda oss inför årsmötet (kongressen) den 24–25 mars 2007. Som en del i både valanalysarbetet och arbetet med att ta fram förslag rörande vår organisation och demokratiarbete bjuder Feministiskt initiativs styrelse in alla medlemmar till en fullmatad helg den 18–19 november med tid för samtal, reflektion och diskussion.

Helgen sker i samverkan med Wiks folkhögskola. Programmet för helgen tas fram av styrelsens arbetsgrupper för valanalys och för kommunikation och demokrati. För det praktiska arrangemanget ansvarar Fi Uppsala.

När: Lördagen 18 november kl. 10.00–18.00. Söndagen 19 november kl. 10.00–16.00.

Var: Uppsala Folkhögskola, Ulleråkersvägen 21

Stadsbuss nr 20 går från Kungsgatan vid stationen/busstationen varje halvtimme. Cirka 5 minuter i halv och 5 minuter i hel timme. Hållplats: Norra Sjukhuset. Busskostnad: 20 kronor enkel resa.

Hur: Anmäl dig genom att sätta in 270 kronor på plusgiro 40 57 53-5. Märk talongen ”Uppsala” och ange, namn och e-postadress alternativ postadress. I priset ingår två kaffe/te med smörgås per dag, varm lunch samt kaffe på maten.

Sista anmälningsdagen är den 6 november. Anmälan är bindande.

För vegetarisk kost, specialkost och andra upplysningar som vi behöver känna till komplettera din anmälan med ett mejl till [email protected]. Skriv ”Uppsala” i ämnesraden och glöm inte att uppge ditt namn.

Det finns inga matställen på området där folkhögskolan ligger. Inte heller möjlighet att värma egen mat. Endast värmning av nappflaskor och barnmatsburkar går att ordna i viss utsträckning. Det går naturligtvis bra att ta med barn under helgen, ange hur många och i vilken ålder de är i din anmälan. Anmälningsavgiften på 270 kronor tillkommer om barnen vill ha den mat som serveras för deltagare. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ordna med barnpassning.

Promenadtid från stationen till folkhögskolan är ca 40 min. Se karta på kartor.eniro.se

Logi kan ordnas i sovsal som innebär ett klassrum, toalett och handfat. Madrass och lakan/sovsäck medtages. Minimum 10 personer à 40:-. Bokning av logi sker i samband med anmälan till [email protected] Betalning sker på plats. För övrigt logi gå in på www.uppland.nu

Program för helgen och mer information kommer att finnas tillgängligt från och med vecka 45.

För frågor om helgen går det bra att kontakta Sofia Karlsson i Fi:s styrelse på [email protected].

Välkomna!
Styrelsen