Praktisk infomation kring årsmötet

5 september 2005

Här hittar du information om boende, resa och annan viktig information inför årsmötet. Vill du vara funktionär? Anmäl dig här.

Årsmötet närmar sig med stora steg och planeringen är i full gång. Vi ska hålla till på Conventum som kommer att sjuda av liv de dagar årsmötet hålls. Förutom själva mötet ska där bli café och bar och en mängd olika aktiviteter.

Medlemsgruppen i Örebro står som värdar för mötet och de arbetar hårt tillsammans med styrelsen och andra medlemmar för att årsmötet ska bli så bra som möjligt. Har du inte anmält dig än så finns chansen fram till den 19 augusti! Glöm inte att ange om du vill ha ”budgetboende”.

Motioner ska också var inskickade så att de senast har kommit fram den dagen.

Boende

De som kryssat i att de vill ha boende ”typ gymnastiksalsgolv” kommer att kontaktas eller få mer information i nästa utskick, som kommer en vecka innan mötet. För dig som inte kryssat i detta alternativ har vi förhandlat fram förmånliga priser på en rad hotell i Örebro.

Det är bra att boka så snart som möjligt! Uppge att du ska på Feministiskt initiativs årsmöte. Hotellen är (obs alla priser är per rum och natt):

  • Ritz City Hotell (Rica), Kungsg. 24, 019-6014200 (måste bokas före den 5 september). Enkelrum 495 kr, dubbelrum 640 kr.
  • Behrn Hotel, Stortorget 12, 019-120095 (måste bokas före den 2 september). Enkelrum 550 kr, dubbelrum 700 kr.
  • First Hotel, Storgatan 24, 019-6117300 (måste bokas före den 2 september). Enkelrum 495 kr, dubbelrum 790 kr.
  • Hotell Storgården, Fredsg. 11, 019-120200 (erbjudandet gäller i mån av tillgång). Dubbelrum 550 kr.
  • Elite Stora Hotellet, Drottning. 1, 019-756900. Enkelrum 650 kr, dubbelrum 795 kr.

Runt om i landet planerar medlemsgrupper samåkning – ta kontakt med din lokalgrupp om du vill veta läget just där du bor.

Kommunikationer

För er som valt att bo på Alnängsskolan, rekommenderas resa till centrum och Conventum med i första hand buss 14, eller buss 7. För den hurtige rekommenderas en 20min promenad, genom den vackra stadparken.

Hållplats Våghustorget efter Järntorget är den som ligger
närmast Conventum.
Linje 14 passerar järnvägsstatione/Resecentrum och
Alnängsskolan, USÖ/Slussen.

Stadskarta, linjetidtabeller finns att ladda ner under press/media.

För den som skall åka buss vill vi även informera om att Länstrafiken numera inte tar emot kontant betalning efter kl 20:00. För mer info se länk under press/media.

Funktionär

Ska du åka på årsmötet och känner att du förutom själva mötet även kan tänka dig att vara funktionär lite från och till? Eller du bor kanske i Örebro och vill få den fantastiska möjligheten att arbeta ideellt som funktionär under hela årsmötet? Tveka inte att anmäla ditt intresse på [email protected].

Vi behöver funktionärer till allt, från kopiering till att bemanna vår informationsdisk.

Väl mött i Örebro!