6 100 följer fortfarande med!

19 september 2006

Fi:s webbplats har haft en besöksstatistik på omkring 2 000 besök per dag. Dagarna före valet fördubblades den siffran och på valdagen hade vi 6 100 besök! Och statistiken håller i sig! I måndags kväll löd noteringen 6 105 personer som är inne.

Nu hoppas vi förstås att en hel del av er som är nytillkomna läsare håller er kvar. Och att ni tipsar andra om hemsidan. Sextusen läsare kan lätt bli tolvtusen om alla tipsar någon de känner. Be dem komma ut som Fi-feminister också, vi tänker få i hop en lååång lista.

Och så blir det fler valanalyser under veckan. Webben är ett oslagsbart sätt för Fi i olika delar av landet, och världen att bygga broar till varandra. Vi tänker fortsätta att blanda högt och lågt, och lägga ut Jane Fondas mejl från nån trådlös ultramodern historia, lika väl som spontana Fi-rapporter om allt mellan himmel och jord, som bara måste mejlas in från en lånad dator på ett internetcafé i Sundsvall (ja eller nå’t).

Glöm inte: Det finns inga färdiga regler för det här. Vi uppfinner dem as we go along.

Så fortsätt att mejla oss! Och skicka gärna bilder – [email protected]. Urvalet av bilder begränsar oss en del just nu. Anledningen till att ni så ofta ser riksdagskandidater på bild, och att t ex Helena Svensson i går fick hela tacket för det kollektiva råslitet i Uppsala är ju att vi hade en bild på henne (det där är fixat nu).
Så ju fler Fi-aktivister vi har bild på, desto lättare blir det för oss att illustrera artiklar.

Så ta digitala bilder på er lokala grupp, ta bilder på sånt som ni kanske tycker är vardagsmat men som vi andra som inte befinner oss där ni är borde få se. Vidga världen åt oss. Ge er ut på stan med kameran i hand. Plåta med feministiska ögon. Allt. Nerrivna valaffisher. Åmål klockan sju på morgonen. Vi ses på webben.

Webbredaktionen