Och DN kan inte bestämma sig…

12 september 2006

Tisdagens sura kommentar om Fi och medierna kommer från Peter Wolodarski på DN:s ledarsida. Fi behandlas som ett tioprocentsparti av medierna, skriver han. Ett tioprocentsparti… undrar just hur mediarapporteringen om Fi:s politik skulle ha sett ut då… Valpatrullen kan inte låta blir att undra vilken planet Peter lever på.

Kultursidans Bo Madestrand gör tvärtom och korar Fi:s rosa valbarer, valborgar och valmör till ”valstugevalets självklara vinnare”. Taklampan är för övrigt av designstjärnan Konstantin Grcic, rapporterar Madestrand, om ni nu inte redan visste det…
På bilden (12/9) som för en gångs skull verkligen syns och som togs på måndagen är det samhällsbyggarpolitikern Ylva Larsson (läs den intressanta valkrönikan som hon skrev med Maria Hagberg i helgen, ligger längst ner som länk till Devrim Mavis som ligger uppe nu) i halsduken som ses stå i samspråk med väljare, samt Lourdes Daza Gilman (kolla hennes blogg, du når den via rutan med info om talespersoner och riksdagskandidater) som koordinerar valtalarprogrammet i den rosa buren. Hela programmet för valbaren resten av denna sista valvecka finns i kalendariet (längst ner till höger).

Valpatrullen