Jippi – F! fixar stålar!

30 augusti 2006

Nu börjar det lossna i ekonomin

Nu har F!:s kampanjansvariga fått in bidrag till allt som är planerat och uppbokat under valkampanjen! Nästan… det saknas bara tjugo tusen. Tusen tack till alla som avvarat allt från femtio kronor till höga belopp. Totalt sett har F! denna sommar fått in 236 563 kronor. Notera också att feminister världen över följer vår kampanj. F! har även fått bidrag från Bosnien, Frankrike, Norge och USA!

Denna summa har gått till F!:s nationella minibudget – som vi lyckats hålla! Snacka om att kunna trolla med fingrarna. Nu går F! över i nästa fas. Målet nu är att samla in ytterligare belopp för att kunna annonsera i lokala tidningar och rikstidningar om valsedlar och möjligheten att skriva Feministiskt initiativ på blank valsedel. Sverige är stort. F! är en liten organisation. Därför kan vi inte räkna med att hinna till alla vallokaler på valdagen. Valsedlar kan också komma att slängas (jämför vad som händer med valaffischer). Annonser blir viktigt! Människor stödjer oss, men de behöver rätt information.

För detta är målet ytterligare 150 000 till 200 000 kronor. Varje tusenlapp betyder någon annons. Ju högre insamlat belopp, desto fler annonser.

Så här bidrar du/ni bäst:

  • fortsätt teckna medlemskap för 200 kronor
  • fortsätt bidra efter möjlighet
  • handla i nätbutiken
  • bidra med riskkapital till F!. Oddsen är goda. Beloppet du bidrar med återbetalas om F! får en procent i valet den 17 september eller mer.

Plusgironumret till F! är 40 57 53-5

Valpatrullen