Medlemsinformation: F! i valrörelse

24 augusti 2006

Nu har valrörelsen dragit igång i stor skala. Valturnén är just nu på ingående i Västra Götaland. På alla ställen som bussen har varit har vi fått bra uppmärksamhet av lokal media. I Stockholm, Göteborg finns nu vår rosa valstuga. Vecka 28 kommer en till Malmö.

På valupptakten i Stockholm presenterades valaffischerna som nu sprids ut till alla lokala grupper via regionala lager. Om de inte har kommit till din stad, kontakta kansliet på telefon 08-650 64 09. Glöm inte att kontakta [email protected] för betalning av affischeringstillstånd.

Notera att våra opinionssiffror har stigit!
Nu gäller bara att många tar steget att välja vår valsedel.

Vad kan jag göra nu som enskild medlem?

1. Skriv ut flygblad i färg eller svart/vitt. De finns här på hemsidan. Sätt upp en eller ett par stycken där du rör dig. Varje affisch har betydelse! Det är viktigt att många ser att vi finns!

2. Ta kontakt med en förening på din ort och föreslå att de bjuder in en F!-representant. Vårt budskap måste spridas i dialog och i möte med människor. Lita inte på att media uppmärksammar oss hela tiden eller att det ger korrekt information.

3. Kontakta din orts medlemsgrupp och fråga vad du kan göra

4. Tipsa andra att gå in och läsa på hemsidan, för mer och korrekt information.

Nya viktiga telefonnummer

F! har nu en administrativ grupp i Stockholmslokalen med telefon: 08-650 64 09. Dit ringer du med frågor om foldrar eller annat material, beställningar från webbutiken och andra praktiska frågor.

Har du frågor om politiken, vill du boka besök, eller har du undringar om andra saker, ring medlemstelefonen 0706-100 190. (Besöksbokningen kan komma att få eget nummer, med detta gäller tills vidare.)

Valvakor

Nu planeras det för en mängd valvakor runt om i Sverige. Det blir stor fest på en del orter och mindre samlingar framför TV på andra. 17 september blir en kväll med många nerver! För många av oss är det första gången vi följer resultatet med ett eget partintresse.

Vi samlar nu in information från medlemsgrupper om var och hur ni valvakar, och vill påminna lokalansvariga att skicka in uppgifter snarast. Skicka till [email protected] som sammanställer för ett senare medlemsutskick.

Valvakan i Stockholm arrangeras som bäst just nu, med närhet till TV-journalisterna när vi passerar 4 procent. Alla som vill delta på valvakan i Stockholm måste anmäla sig senast den 31 augusti. Mat och dryck serveras till självkostnadspris.

Valsedlar

Glöm inte att uppmana släkt, bekanta, vänner, sommarstugegrannar med flera runt om i hela Sverige, att anmäla sig för valsedelsutdelning i vallokalerna på valdagen. Lägga ut valsedlar på ett bord kan man göra för att man sympatiserar med oss, men också av rent demokratiska skäl. På vår webbplats kommer man att kunna anmäla sig och personen blir då kontaktad av respektive regionansvarig.

PS. Om någon inte tar sig för att anmäla sig, men vill hjälpa till i alla fall, be då att få skriva in deras namn på webbplatsen så det blir registrerat.