Vilka är de?

17 mars 2011

Talespersonkandidaterna Stina Svensson, Sissela Nordling Blanco och Carl Emanuelsson är långt ifrån okända ansikten i Feministiskt initiativ men alla har inte haft det stor nöjet att få träffa dem... än. Så, här kommer en liten kort presentation av kandidaterna från valberedningen.

Stina Svensson den 41-åriga projektledaren från Göteborg. Stina har gjort ett gediget arbete i styrelsen i F! och har genom sitt engagemang och arbete inom de flesta av partiets verksamhetsområden visat sin breda kompetens och vunnit stort förtroende bland medlemmarna. Stina är orädd och kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt Feministiskt initiativs politik.

Sissela Nordling Blanco den 23-åriga Stockholmskan som studerar grafisk formgivning. Sissela är en påläst och drivande person och en stark ideolog. Hon har lång erfarenhet av politik, aktivism och organisering, och är en van debattör. Sissela har arbetat i styrelsen och är välkänd och uppskattad både inom och utanför Feministiskt initiativ.

Carl Emanuelsson, den 29-årig läraren och Värmdöbon. Carl är en engagerad och pedagogisk person som har förmågan att föra fram Feministiskt initiativs politik på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Han har varit drivande i att starta upp F! Värmdö och har ett stort stöd bland aktiva medlemmar.

Är du medlem i Fi? Läs mer om kandidaterna på forumet! Där kan du även ställa frågor och få svar direkt från alla kandidater.