Bli volontär för F! på Pride 2011

18 juli 2011

Den 1-6 Augusti är det dags för den  årliga Pridefestivalen i Stockholm.  Fi kommer även i år att ha ett av de största programmen på hela festivalen där vi deltar med ett eget tält i parken, seminarium i Pride house och den finaste delen av den enorma paraden.

För att detta ska vara möjligt söker vi volontärer! Det är ett roligt sätt att träffa människor och uppleva denna enorma festival för mänskliga rättigheter inifrån.

Detta behöver vi volontärer till:  

House: Frivilliga som ser till att deltagarna i seminariumen är på plats samt presenterar seminariet. Vi behöver även frivilliga som kan stå och dela ut foldrar samt hantera försäljningen av våra prylar.

Park: Här behöver vi en massa frivilliga som står i tältet och informerar om vår politik, sköter försäljningen och de aktiviteter som sker i tältet. Vi behöver även hjälp med att sätta upp och plocka ned tältet. OBS! Pridepark är gratis i år! #win!

Paraden:  Paraden är den 6:e augusti och det som det behövs volontärer till är att ha hjulvakter till vårt fordon, det innebär att se till att bilen håller sig på rätt avstånd från de framför.
Sen måste vi ju pimpa paradvagnen vilket vi behöver massa hjälp med!  

Låter detta som något du skulle kunna tänka dig att hjälpa till med? 

Skriv i så fall ett mail till [email protected]. Skriv namn, telefonnummer, vilket du vill vara volontär på, vilka dagar samt vilka tider du kan.

Övrig information: Kommer du inte från Stockholm och inte har någonstans att bo under pride? Skriv det i mailet så kanske vi kan ordna någonstans att bo under dessa dagar. Dock kan vi inte lova detta.

Du får så klart också gärna höra av dig om du har några frågor.

Hoppas vi hörs!
MVH  Pride-gruppen feministiskt initiativ