Gita Nabavi

33 år, Stockholm, IT-konsult, projektledare

33 år, Stockholm, IT-konsult, projektledare

Gita-Nabavi

Valberedningens motivering

Gita är den trygga stöttepelaren som varit med i Fi sedan 2006. Hon har bland annat suttit i nationella styrelsen mellan 2011-2013 och kandiderade till riksdagen i valen 2010 och 2014. Hennes yrkesmässiga erfarenheter som verksamhetsutvecklare och projektledare kommer vara till stor nytta i arbetet med att bygga upp och utveckla Fi som organisation. Gita har en stark ideologisk skärpa och är en stabil organisatör som kan leda arbetet i styrelsen. Hon är träffsäker, lugn och pedagogisk, och kan ta en tuff intervju utan att blinka.

Varför kandiderar du?
Jag vill bidra till att utveckla Fi organisatorisk och politisk. Det känns väldigt angeläget och engagerande och det vore en ära att få vara med att bygga organisationen nu när vi växer så fantastisk. Jag tänker att jag även kan bidra med kontinuitet då jag varit aktiv i Fi sedan 2006.

Vad är dina styrkor för uppdraget?
Jag har arbetat som projektledare de senaste tre åren och är van vid att driva stora projekt och leda människor. Jag är strukturerad och målinriktad. Jag har mycket god kännedom om Fi:s organisation då jag arbetat med många olika uppdrag inom Fi sedan 2006, allt ifrån att besvara infomejlen, till att utforma och beställa trycksaker, till att leda valkampanjsarbete, till att sitta i nationella styrelsen och lokala valberedningar, till att hålla i egna Homepartys.

Vilken roll vill du ha i styrelsen?
Vice ordförande eller ordförande.

Länkar till sociala medier:
twitter.com/Indianflickan
www.facebook.com/gita.nabavi

Länkar till artiklar och intervjuer:
Gita Nabavi om den yngre generationens engagemang – FIVaka 2014

https://www.youtube.com/watch?v=xGinsEVrnNkEXTRA ALLT Partiledardebatt – FIStudion
https://www.youtube.com/watch?v=uXLlRzSzSmk

Kvinnohatet – mäns våld mot kvinnor – ROKS seminarium Almedalen
https://www.youtube.com/watch?v=iMtqQzp7RfoGita Nabavi kandidatpresentation till riksdag – F! Valkonferens

https://www.youtube.com/watch?v=jSyZJoLT4Ks