Kontakta Feministiskt initiativ

Är detta din första kontakt med Feministiskt intiativ? Roligt tycker vi i så fall!

Är detta din första kontakt med Feministiskt intiativ? Roligt tycker vi i så fall!

Skolarbete?

Här hittar du vår politik och här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om partiet. Lycka till med ditt arbete – bra jobbat!

Sociala medier

I bland kan det gå snabbast att få kontakt med oss här:

Twitter Facebook Instagram

OBS!

Vi växer i en rasande fart, vilket vi naturligtvis är oerhört glada för. Det stora intresset för oss, och vår politik, innebär också att vi får extra mycket mejl med frågor. Dessa mejl besvaras av ideellt arbetande F!-medlemmar, och de gör ett fantastiskt jobb! Mängden av inkommande mejl är dock så stor att de kanske inte har möjlighet att besvara dem alla, eller att svaren kan dröja ett tag. Vi hoppas, och tror, att ni har överseende med detta.

All Feministiskt initiativs politik finns på hemsidan under fliken ”Vår politik”. Valplattformar och EU- och riksdagskandidater finns under fliken ”Valstugan”. Kontaktuppgifter till medlemsgrupper och information om hur en kan engagera sig samt anordna homeparty finns under fliken ”Engagera dig”.

Journalister som önskar kontakt med Feministiskt initiativs förtroendevalda, för att få ett uttalande i någon/några frågor, vänligen kontakta press@feministisktinitiativ.se

E-post

Kontakt med pressjour: press@feministisktinitiativ.se
Frågor kopplat till medlemskap: medlem@feministisktinitiativ.se
Kontakt med webbredaktion: webbredaktor@feministisktinitiativ.se
Allmänna förfrågningar: info@feministisktinitiativ.se

Adress

Feministiskt initiativ, Box 498, 101 29 Stockholm

Organisationsnummer: 802422-9497
Plusgironummer: 405753-5

Telefon

Medlemstelefon: 0706-100 190
Pressjour: 0706-100 191

OBS! Inom F! råder nätfrid. Alla hot polisanmäles. E-post som bryter mot hetslagstiftningen, innehåller personangrepp eller kränkande språk, besvaras ej.