Förnya ditt medlemskap

Stay pink, folks!

Stay pink, folks!

Nu är det dags att förnya ditt medlemskap!

Från och med den 1 november 2016 gäller alla medlemskapsbetalningar  tom 2017-12-31. Stöd vårt antirasistiska feministiska arbete genom att fortsätta vara medlem under 2017.

I mitten av november kommer fakturor för att förnya medlemskapet för 2017 att skickas ut till alla nuvarande medlemmar. För de som har en e-post-adress registrerad i medlemsregistret skickas de per e-post, och för de som inte har det skickas fakturorna per brev. För att underlätta medlemsutskottets ideella arbete ber vi alla medlemmar att så långt det är möjligt förnya ert medlemskap med hjälp av den faktura ni får, så håll utkik i inkorgen!

Om du inte skulle hitta din faktura i inkorgen, eller helt enkelt inte kan vänta går det också bra att förnya medlemskapet på något av följande sätt: 

  • Skicka ett SMS till 72550 med texten: fimedlem, e-post, kommun, förnamn, efternamn . Du betalar då 100 kr i medlemsavgift via din telefonräkning.
  • Swisha 50 kr eller mer till 123 282 42 82 och skriv i meddelandet: fimedlem, e-post, kommun, förnamn, efternamn (om inte allt får plats prioriteras epost!)
  • Betala in 50 kr eller mer till plusgiro 40 57 53-5, uppge fimedlem,  epost, förnamn, efternamn och adress som meddelande på inbetalningen.

Ditt stöd är otroligt viktigt. Vi gör det tillsammans!
#staypink